Bedrijfsuitjes

De workshops gegeven door de Zoete Taart zijn uitermate geschikt om de medewerkers of collega’s origineel en creatief te verrassen!

Heb je een grote groep dan kan kunnen wij een arrangement op maat samenstellen. De workshops worden gegeven bij -Pure Passie- Bakker Meen in Delden.

Aan het einde van de workshop heeft iedereen zich creatief kunnen ontplooien en heeft men elkaar ook een gezellig in een andere setting kunnen meemaken.

Indien je een teambuilding wenst te organiseren dan kan de gekozen workshop naar deze gelegenheid worden aangepast. De inhoud van deze workshop zal samen met je besproken worden om ervoor te zorgen dat de door jou gewenste doelen bereikt kunnen worden. Denk hierbij aan het samenstellen van verschillende teams, die ieder verantwoordelijk zijn voor bijvoorbeeld een bepaalde verdieping van een stapeltaart. Alleen door samenwerking zal er dan een succesvolle creatie tot stand kunnen komen!

Zakelijke arrangementen betreffen hierdoor dan ook maatwerk. Alleen op deze manier kan de Zoete Taart jou en je bedrijf het beste van dienst zijn. Ook de prijzen zijn hierdoor niet standaard te bepalen. Indien je interesse hebt in de mogelijkheden van de Zoete Taart maken wij graag een afspraak met je, om samen je eventuele wensen te inventariseren en zo tot een passende workshop te komen.

Voor vragen en/of bestellingen kun je eenvoudig contact met ons opnemen via info@dezoetetaart.com of via info@bakkermeen.nl