Home Nieuws De zoete taart gaat een nieuwe samenwerking aan!

De zoete taart gaat een nieuwe samenwerking aan!

Door een steeds grote vraag naar onze kwaliteitsstaarten gaan wij vanaf 1 september 2018 een nieuwe samenwerking aan met Bakker Meen -Pure Passie- in Delden. Doordat ik streef naar een steeds betere kwaliteit en gebruik wil maken van de vakbekwaamheid van Bakker Meen -Pure Passie-, heeft mij doen besluiten deze samenwerking aan te gaan en van werkplek te veranderen. Zo kunnen wij jou als klant nog beter van dienst zijn dan dat jullie gewend zijn.

Je kunt natuurlijk als klant dezelfde kwaliteit, creativiteit en prijs van ons blijven verwachten en ik zal gewoon jullie taarten blijven maken maar op een andere locatie. De taarten kunnen gewoon op het vertrouwde adres is Usselo opgehaald worden. Maar als je het leuk vindt om te kijken op mijn nieuwe werkplek kun je de taart ook ophalen in Delden.

Elke feestje is tenslotte een taart waard!

De Zoete Taart blijft gewoon bereikbaar via www.dezoetetaart.com of via info@dezoetetaart.com. Ook kun je ons gewoon blijven volgens op de vertrouwde Facebookpagina en Instagram van De Zoete Taart. Daarnaast zijn wij voor vragen en bestellingen ook bereikbaar via info@bakkermeen.nl of telefoonnummer 074-3761306. Je kunt al onze nieuwe creaties ook volgen via de Facebookpagina @Bakkermeen of via www.bakkermeen.nl

Ben je nieuwsgierig geworden kijk dan snel verder op één van onze bovengenoemde websites en neem geheel vrijblijvend contact op met ons. We kunnen dan samen je wensen/mogelijkheden bespreken.

Voor mij verandert er veel, voor u niet en ik kijk erg uit naar deze mooie samenwerking.
Ik hoop je snel te zien op mijn nieuwe werkplek in Delden.

Esther